URBAN DESIGN
MOUNTAIN COMMUNITY PLANNING

REVELSTOKE, BC

PageLines- SPD-Website-SUB_Project-Slider-Images_Page_05.png

Project Partners: Chris Payne Graphic Design
Client: the Revelstoke Visual Arts Society & the Department of Planning, Building & Bylaw Enforcement
Year: 2012-2013

The City of Revelstoke and the Revelstoke Visual Arts Society wanted a long-range plan for the existing Visual Arts Centre. The City wanted to create a pathway connection to the existing river trail pathway. The design included innovative features such as food production space to be co-managed with the local environmental society, a low maintenance xeriscape area and an expanding naturalscape area through a selective “no-mow” process.

The visual Arts Centre is currently seeking funding for this project and going through the approval process.

Leave a Reply